vrijdag 29 mei 2015

Traaise Kuijerdagen 2015

De Traaise Kuijerdagen zijn weer achter de rug. Met ruim 700 deelnemers zijn we dit jaar van start gegaan. De start en finish was dit jaar voor het eerst bij het Puzzelbad. Een mooi ruim, overzichtelijk en veilig terrein om aan te komen en te vertrekken. De vrijwilligers van "vrienden van het Puzzelbad" hebben voor extra aankleding en muziek gezorgd. De laatste dag was de start en aankomst op de Schans, in de tent van het evenement "I love Traaie".
De eerste drie dagen was het prachtig wandelweer: niet te warm, niet te koud. De laatste dag viel wat in het water: een paar stevige buien trokken over ons mooie Terheijden. Gelukkig heeft dit de meeste wandelaars er niet van weerhouden om de laatste dag toch hun route te lopen. Chapeau! Deze laatste -regenachtige- dag werd toch prachtig afgesloten met het onthaal van de Harmonie aan het Oranjeplein en de stoet naar De Schans.

Tot volgend jaar allemaal!!
Klik hier voor de foto's.

Als je zelf foto's hebt, stuur ze naar info@amicitas.nl en wij plaatsen ze op de website!

Lessen Woendag en Donderdagochtend

 Beste Leden, We willen per 25-11-20 weer beginnen met de woensdag groep in Wagenberg wel onder de nieuwe maatregelen dus de kleedkamers mog...